De kracht van creativiteit en inspiratie

Purple Lily Creations gelooft in de kracht van creativiteit en inspiratie. Niet alleen voor volwassenen, maar ook voor kinderen. Daarom geef ik naast workshops ook les op scholen en op BSO’s.

 

Een lesdag met Purple Lily Creations

Ik inspireer kinderen om na te denken over een andere wereld. Door een andere (droom) wereld te creëren leren kinderen op verschillende manieren te kijken naar hoe de wereld is en kan zijn. Ze leren flexibiliteit en creativiteit in te zetten. Dit kunnen ze dan later in hun opleiding en baan inzetten als competentie. In mijn lesprogramma gaan we een droomwereld bedenken, bouwen en er over communiceren.

 

In dit lesprogramma komt mijn achtergrond als interieurontwerper, communicatiespecialist, recycler van materiaal en papierliefhebber samen. Mijn lessen kunnen ook worden aangepast naar een speciaal thema of bijvoorbeeld een cultuurdag.


Een workshop met Purple Lily Creations

Een paar uur creatief aan de slag met papier. Wat dacht je van monsters van wc- rolletjes? Je eigen trekpop van je superheld? Of maak je liever een trekpop van jezelf? Of zullen we aan de slag gaan met wol en pompon dieren gaan maken? Of toch liever stempelen met recycle materialen.

 

Er zijn veel verschillende soorten workshops mogelijk en kunnen worden aangepast naar een speciaal thema of een feestdag.

 


Neem contact op!

Wil je een lesdag of een alleen een workshop van Purple Lily Creations? Lesdagen kunnen geboekt worden via Qrabbl. Je kunt ook direct contact met mij opnemen.